Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ion Popescu de la Aparegio ar putea demisiona

Directorul general al societăţii Aparegio, este pe punctul de a demisiona. Ion Popescu se află în această perioadă în concediu de odihnă şi va mai reveni la unitate abia la începutul anului viitor. Directorul  a spus că este epuizat de munca pe care a depus-o şi că are nevoie de recuperare. Întrebat fiind dacă s-a gândit să-şi dea demisia din fruntea societăţii, acesta a spus că nu comentează, lăsând totuşi de înţeles că s-a cam săturat de problemele de la serviciu. „Nu mi-am dat demisia, sunt în concediu deocamdată. Nu ştiu să vă răspund. O să revin pe 7 ianuarie. În acest concediu de odihnă voi încerca puţin să mă odihnesc. Fiecare om are problemele lui, şi personale, şi de sănătate, de afaceri. Fiecare om trebuie să se adune, să se gândească”, a declarat Ion Popescu, directorul general al societăţii Aparegio.

De pe data de 10 decembrie, de când a intrat în concediu de odihnă, Ion Popescu este suplinit de directorul tehnic al unităţii, inginerul Ilie Vlădoescu.

Vizualizări: 374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: