Contradicţii între USL-iştii de la Gorj

Preşedinţii celor trei partide care constituie Uniunea Social Liberală de la Gorj au semnat vineri protocolul de colaborare. Chiar la ieşire din sală au apărut şi primele contradicţii.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe protocolul semnat, că  primele contradicţii au şi apărut. Ele se referă la candidaţii pentru funcţiile importante din judeţ. Cei care se contrazic sunt Dian Popescu, preşedintele PNL şi social-democratul Toni Greblă. Imediat după semnarea protocolului, Greblă a declarat că la nivelul Uniunii s-a stabilit faptul că cel care va candida pentru Consiliul Judeţean Gorj din partea celor trei partide va fi un social democrat. „Nu m-am gândit încă dacă voi candida sau nu pentru Consiliul Judeţean, cert este faptul că membrii USL au căzut de acord că persoana desemnată pentru Consiliul Judeţean va fi din partea Partidului Social Democrat”, susţine Greblă.

Acesta este contrazis însă de Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj. „Nu este adevărat, nu s-a căzut la nicio înţelegere. Candidatul va fi desemnat abia după realizarea unui sondaj de opinie, iar cea mai bine clasată persoană supusă sondării va fi desemnată. Va fi un social democrat dacă va ieşi cel mai bine în sondaje”, spune Dian Popescu, preşedintele PNL.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: