Controale pe transportul de cărbune în zona Motru

Polițiștii din Motru au oprit în trafic mai multe mașini care transportau cărbune. Șoferul unei autoutilitare transporta vineri 1.400 kg de cărbune lignit, fără a deţine documente de provenienţă, pe DJ 673 Miculeşti. Acesta a primit o amendă în valoare de 2.000 lei, fiind totodată luată măsura complementară a confiscării întregii cantităţi de cărbune.    

“La aceeaşi dată, poliţiştii au oprit în trafic pe DJ 671 B Valea Mânăstirii, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 60 de ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt, în timp ce transporta 870 kg cărbune lignit, fără documente de provenienţă. Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a bărbatului, conform Legii 12/1990 R, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, cu amendă în valoare de 500 lei şi măsura complementară de confiscare a întregii cantităţi de cărbune”, arată IPJ Gorj.    

Un alt bărbat, de 34 de ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt a fost depistat în trafic pe DJ 671 B Valea Mânăstirii, în timp ce conducea o autoutilitară cu care transporta 360 kg de cărbune lignit, fără documente de provenienţă. Și acesta a primit 500 de lei amendă, iar cărbunele a fost confiscat. (A.M.)

Vizualizări: 2,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: