Copiii din centrele de plasament, școși în oraș de politicieni

Membrii organizației ALDE Gorj vor organiza în data de 19 decembrie o acțiune în care vor fi implicați copiii din centrele de ocrotire din județ. ”Vom însoți 30 de copii care sunt instituționalizați și le vom oferi o zi în afara instituției. O zi în care să poată să meargă la un film, să poată să cunoască oameni noi, să vadă orașul împodobit de sărbătoare”, a declarat Gabriela Târsu, purtătorul de cuvânt al organizației județene a ALDE.

Totodată, în data de 15 decembrie, va avea loc premierea câștigătorilor unui concurs organizat de ALDE Gorj. Concursul a vizat mai multe localități din județ și este destinat elevilor. Tema competiției este ”100 de ani de la România Mare”, iar participanții pot realiza lucrări de poezie, proză sau pictură.

De asemenea, în data de 8 decembrie, de Ziua Constituției, ALDE Gorj va împărți ediții tipărite ale Constituției României. ”Ne dorim ca oamenii să-și recunoască drepturile și să cunoastă legea fundamentală a Statului Român. Pot fi prevenite de multe ori situații în care mulți oameni sunt supuși unor abzuri și credem că acest demers al nostru va fi bine primit”, a mai spus Gabriela Târsu.

Vizualizări: 776

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: