Copil de 13 ani, strivit de căruţă

Dramă într-o familie din comuna Băleşti. Un copil în vârstă de 13 ani a murit după ce a fost strivit de căruţa cu care mergea la câmp. Tragedia s-a petrecut duminică, 27 septembrie, pe islazul comunal. Minorul a căzut din căruţă după ce calul s-a speriat. Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal şi fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Mihnea Constantin Lăzăroiu provine dintr-o familie de fermieri din localitatea Rasova. Băiatul a murit cu zile, asta după ce duminică după-amiază a fost strivit de căruţa cu care se deplasa împreună cu fratele său. Cei doi minori mergeau la câmp. Calul s-a speriat şi a luat-o la goană. Localnicii spun că în acel moment copilul a căzut din căruţă. A fost transportat la spital însă medicii nu au mai putut să-l ţină în viaţă. Fratele său, cu circa 2 ani mai mare, a intrat în stare de şoc când a văzut ce i s-a întâmplat lui Mihnea. A fost atât de marcat încât a revenit acasă abia pe la ora 1 noaptea. "Din câte ştiu de la părinţi şi de la oamenii din localitate, copilul se afla cu fratele său mai mare în căruţă. S-a speriat calul, a căzut din căruţă şi a trecut căruţa peste el. Copiii se aflau pe islazul comunal de la Ceauru, mai ajută părinţii la diferite munci pe acolo. Părinţii au o fermă de animale. Fratele s-a speriat când a văzut ce s-a întâmplat. L-am căutat toată după-amiaza cu poliţiştii. Nu l-am găsit. A revenit însă acasă noaptea târziu, era speriat rău", a spus Cătălin Stlojanu, viceprimarul comunei Băleşti.

Poliţiştii au confirmat că în acest caz a fost demarată o anchetă instrumentată de procurori şi că a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

cal_cu_caruta

Vizualizări: 306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: