Minerul proxenet, la dentist cu voie de la judecător

La mai bine de 13 luni de când au fost încătuşaţi pentru prima dată, cei doi gorjeni acuzaţi de proxenetism, Aristică Benoni Bejinaru şi Muja Casian Bejat, rămân în continuare în arest la domiciliu, timpul destul de mare pe care l-au petrecut ori în spatele gratiilor ori acasă ducând la apariţia unor probleme de sănătate pe care cei doi vor să le rezolve în perioada următoare. Bejinaru era miner la Roşiuţa, dar în paralel se ocupa de trafic de fete.

Ambii au solicitat ieri instanței de judecată și au și obținut de la magistratul de caz permisiunea ca până la sfârșitul săptămânii să meargă la medicii care îi pot face bine. Astfel, Bejinaru ar avea nevoie de un tratament dentar, în timp ce celălalt inculpat din dosar vrea să fie consultat la spitalul din Motru, instanța stabilindu-le un program clar în care pot pleca de acasă. „Menţine măsura arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpaţii Bejinaru Aristică Benoni şi Bejat Muja Casian. ... Încuviinţează inculpatului Bejinaru Aristică Benoni, să părăsească domiciliul în ziua de 03.10.2015, între orele 08.00 - 13.00, pentru a merge la cabinetul medicului stomatolog Pîrvulescu Vlad din oraş Tismana. Încuviinţează inculpatului Bejat Muja Casian să părăsească domiciliul în ziua de 01.10.2015, între orele 09.00 - 16.00, pentru a merge la Spitalul municipal Motru, pentru consult de specialitate. Respinge cererea formulată de apărătorul inculpatului Bejat Muja Casian de restituire a unui telefon marca Iphone şi a unui laptop”, a stabilit ieri instanţa.

Cei doi sunt judecați alături de o femeie din Mehedinți pentru că în ultimii ani ar fi racolat tinere din zona Motru, inclusiv minore, pe care le-au obligat să se prostitueze inclusiv în localuri din străinătate. Unele dintre fete îi aveau drept clienţi pe şefi din minerit, Bejinaru fiind lăcătuş la Roşiuţa, unitate unde vreme îndelungată el a fost pontat ca prezent, deşi, în realitate, era în străinătate sau pe litoral cu fetele cărora le căuta clienţi dornici de senzaţii tari.

benoni

Vizualizări: 200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: