Cremeneanu, judecat în stare de arest la domiciliu

Mădălin Cremeneanu a fost trimis ieri în judecată pentru distrugere, dar a ieşit din arestul preventiv. Tânărul acuzat că a incendiat gardurile a două case şi a spart parbrizul unei maşini a fost plasat în arest la domiciliu. În următoarele 30 de zile, acesta nu va putea pleca de acasă decât cu acceptul judecătorului.

Cremeneanu a fost protagonistul unui scandal la sfârşitul lunii august. Acesta a fost umilit de o tânără judecătoare stagiară într-un club de noapte. Supărat, a vrut să-i dea foc la casă, dar a nimerit la casa vecinului. Când stagiara Mirela Popescu a ajuns acolo cu un amic comun, Nicu Măroiu, agresorul a lovit maşina, apoi s-a dus să pună foc şi la casa amicului.

Mădălin Cremeneanu are acum interdicţie de a lua legătura cu părţile şi martorii din dosar, cei mai mulţi dintre ei tineri obişnuiţi ai localurilor din Târgu Jiu. Este vorba de Măroiu N. Nicolae, Ţipluică Alina, Cimpoieru Constantin, Bordei Dan Alexandru, Rătuşanu Daniel, Popescu Mirela Alexandra, Chiriac Petre Albert, Rustoiu Vasile, Dumitrescu Ramona, Şurlin Dalia Mihaela, Lazăr Ioana Emilia. (A.A.)

cremeneanu_la_tribunal_2

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: