Copil de viceprimar, acuzat de agresiune

Fiul viceprimarului din Logreşti este acuzat că a bătut un bătrân până l-a băgat în spital. Omul are două coaste rupte şi va necesita o săptămână de spitalizare. Elena Amza este viceprimarul comunei Logreşti şi susţine că fiul ei nici măcar nu l-a atins pe bătrân. Aceasta spune că omul respectiv este supărat pentru că a revendicat o suprafaţă mai mare de teren decât deţine, iar ea i-a stricat planurile, nu a permis să-i fie acceptată o cerere falsă.

Ion Coleşin de 63 de ani din comuna Logreşti a ajuns la sfârşitul săptămânii trecute la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu Jiu cu două coaste rupte. Bătrânul susţine că vecinul său, fiul viceprimăriţei din localitate, l-a bătut cu pumnii şi picioarele până când l-a lăsat lat la pământ. „M-a bătut copilul viceprimăriţei Elena Amza. Avem nişte lucernă în spatele casei lui şi dă drumul la porci să o mănânce. Când i-am spus să nu mai lase porcii în lucernă ne-a zis cât şi mai câte. Eu nu m-am certat cu ei, ci soţia mea. Ne-a promis că ne pune la punct şi m-a prins pe mine atunci şi m-a lovit cu pumnii şi picioarele până când m-a luat salvarea”, a povestit Ion Coleşin.

„Cred că din cauză că nu am votat-o se poartă aşa”

Maria Coleşin spune că soţul său a fost la un pas de a fi omorât în bătaie. „El era jos cu roaba răsturnată într-o parte, era călare pe el şi când m-a văzut pe mine a luat-o la fugă, s-a dus să-şi ia vaca din câmp. Dacă nu mă vedea pe mine îl omora în bătaie, pentru că ne-a ameninţat de multe ori că ne omoară. Eu cred că din cauză că nu am votat-o se poartă aşa cu noi“, a spus femeia.

Amza: „Fiul meu nu are nicio implicare”

Mama presupusului agresor, mai exact viceprimarul comunei Logreşti, Elena Amza, susţine sus şi tare că fiul ei nu are nici o implicare în acest scandal. „Fiul meu nu are nici o implicare, ci eu. Este problema cu o cerere care i-am tras-o la xerox şi i-am pus în vedere domnului de la agricol să nu i-o aprobe pentru că e un fals, el vrea în loc de 50 de arii cât deţine, 10 hectare, nu are dreptul vrea pământ în baza unor acte false. Nici măcar o ceartă nu a fost între fiul meu şi acest om, nici nu au trecut unul pe lângă altul”, a precizat aceasta.

Nu-l iartă

Bătrânul a rămas sub supravegherea medicilor de la Târgu Jiu. „Are două fracturi costale pe partea dreaptă. Va rămâne internat o săptămână”, a precizat medical chirurg Emil Sandu. Ion Coleşin spune că va depune plângere la poliţie împotriva fiului viceprimăriţei. Dacă va fi găsit vinovat tânărul poate ajunge după gratii pentru lovire şi alte violenţe, pedeapsa pentru o astfel de faptă fiind cuprinsă între trei luni şi doi ani.

Vizualizări: 201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: