Director din minerit, acuzat de hărţuire sexuală

Directorul comercial al societăţii Medserv Min, Ovidiu Olaru, este acuzat de hărţuire sexuală de către o subordonată a sa. Mihaela Ciobanu, consilier juridic în cadrul societăţii, a depus o plângere către conducere, în care îl acuză pe Olaru de hărţuire sexuală. Jurista este decisă să-l acţioneze pe şeful său în instanţă în situaţia în care comisia de disciplină de la Medserv Min va confirma acuzele aduse directorului comercial.

Ieri, consilierul juridic din cadrul societăţii SC Medserv Min SA, Mihaela Coibanu, a depus o plângere către conducerea unităţii, în care acuză faptul că directorul comercial din cadrul aceleiaşi societăţi a hărţuit-o sexual. Mai mult, aceasta susţine că nu este singura victimă a agresiunilor directorului comercial. „Am făcut un referat către conducerea societăţii pentru a se constitui o comisie de disciplină cu martorii care au fost de faţă la întâmplare. În primul rând îl acuz de hărţuire sexuală, pentru că în timpul serviciului nu are voie directorul comercial să pună mâna pe un angajat şi nici să-l jignească într-un fel. Comisia de disciplină o să decidă. Am depus reclamaţia la conducerea societăţii pentru că nu permit nimănui să se comporte în acest fel cu mine. Am  reclamat faptul că am fost hărţuită sexual, iar acum aştept verificările Consiliului de Administraţie. Nu sunt singura care are de-a face cu acest om. Şi colege de-ale mele au avut probleme cu Ovidiu Olaru, însă nu au avut curajul să depună plângere”, declară Mihaela Ciobanu, consilier juridic la SC Medserv Min SA.

Ovidiu Olaru neagă acuzaţiile şi a dat impresia că nici măcar nu ştia despre reclamaţie. I-a acuzat pe jurnalişti că vor să îl atragă într-o capcană. „Sunteţi sigură că pe mine mă căutaţi? Nu cred că sunt persoana cu care vreţi să vorbiţi. Mă ţineţi de vorbă ca să-mi luaţi banii de pe telefon?”, declară nevinovat Ovidiu Olaru, directorul comercial al Medserv Mind SA.

Conducerea societăţii a confirmat plângerea angajatei. „Am primit o reclamaţie de la Mihaela Ciobanu, consilier juridic în cadrul societăţii, în care îl acuză pe directorul comercial, Ovidiu Olaru de lucruri neortodoxe. O să constituim o comisie de disciplină şi vom efectua cercetări pentru a stabilii dacă este aşa. din ceea ce ştiu nu este singura persoană care se plânge de acest comportament din partea directorului comercial, însă este prima sesizare de acest fel”, susţine Marcel Iacobescu, directorul Medserv Min SA.

În funcţie de răspunsul Consiliului de Administraţie, Mihaela Ciobanu va decide daca-l va da sau nu în judecată.

Vizualizări: 349

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: