Copilu a semnat cu Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu Marian Copilu și l-a prezentat oficial marţi, 18 ianuarie. Marian  Copilu a ajuns în  Bănie în cursul zilei de luni, 18 ianuarie, și a fost prezentat drept noul președinte executiv al clubului Universitatea Craiova, așa cum a anunţat Pro Sport.

Fostul oficial al campioanei României are o relație foarte apropiată cu Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova, iar la aproape cinci luni de la momentul în care a fost demis de la CFR Cluj a fost numit noul președinte al Universității Craiova.

Anunțul că Universitatea Craiova s-a înțeles cu Marian Copilu a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a oltenilor. „Începând de astăzi, Marian Copilu este noul președinte executiv al clubului Universitatea Craiova. În Cetatea Băniei a sosit omul care a contribuit la cele mai mari performanțe ale echipei CFR Cluj. În calitatea sa de președinte, Marian Copilu a câștigat patru titluri de campion, două Supercupe ale României, a calificat echipa de două ori în grupele Europa League și o dată în Conference League. În anul 2019 a fost desemnat cel mai bun președinte de club în cadrul Galei Fotbalului Românesc. Universitatea Craiova îi urează lui Marian Copilu mult succes în familia alb-albastră!”, este anunţul de pe pagina de Facebook a Universității Craiova.

Nu este prima dată când Universitatea Craiova îl vrea pe Marian Copilu. Fostul oficial al campioanei României a mai fost dorit de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova în septembrie, la o lună după ce a fost demis de către Neluțu Varga, anunţa ProSport la acea perioadă.

Vizualizări: 263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: