LPF a stabilit ce se întâmplă cu meciul Craiova - Rapid

Cu lotul decimat de COVID-19, Laurenţiu Reghecampf are o misiune grea în prima partidă oficială din acest an. LPF a hotărât ca meciul Universitatea Craiova – Rapid să se dispute conform programării inițiale, astfel că duelul se va desfășura sâmbătă, de la ora 20:00.

Universitatea Craiova este afectată de cazurile de COVID-19 din lot, astfel că a  solicitat ca meciul cu Rapid, să fie amânat cu două zile, până luni, 24 ianuarie. Oltenii au foarte mulți jucători infectați cu Covid, astfel că și-au dorit amânarea partidei, însă Liga Profesionistă de Fotbal a transmis că programul etapei cu numărul 22 rămâne neschimbat.

Conform gsp.ro, LPF ar fi fost de acord cu solicitarea clubului din Bănie, dar s-a lovit de refuzul deținătorului de drepturi TV. Astfel că, luni, la sediul clubului Rapid a sosit o hârtie din partea LPF, prin care giuleștenii erau informați că meciul se va disputa conform programării inițiale, sâmbătă, 22 ianuarie, ora 20:00.

Universitatea Craiova ar putea recupera o parte dintre cei 14 jucătorii diagnosticați cu COVID-19 în cantonamentul din Antalya. Alex Mateiu, depistat pe 3 ianuarie, a ieșit deja din izolare dar este în urmă cu pregătirea. Iar alți 9 jucători, carantinați pe 13 ianuarie, după întoarcerea din Antalya, ar trebui să iasă marți din izolare, iar miercuri să fie pe teren, la pregătiri. Mai ales că, potrivit patronului, „toți sunt asimptomatici" şi nu s-ar pune problema de a rămâne cu sechele.

Mihai Bălașa, Antoni Ivanov și Matteo Fedele, de care clubul încearcă să scape, pot fi reactivați. Astfel că, per ansamblu, dintr-un lot ce poate fi completat la nevoie și cu fotbaliști de la echipa a doua sau de la „tineret", antrenorul Laurențiu Reghecampf are de unde aduna acel minim de 13 jucători, între care doi portari, stipulat în regulament.

Vizualizări: 1,123

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: