Gheorghe Tutunaru se retrage din activitatea de la AJF Gorj

Unul dintre oamenii de fotbal marcanţi ai Gorjului ultimelor decenii se retrage din activitate de la AJF Gorj. Gheorghe Tutunaru şi-a trecut în CV, în cei 47 de ani de activitate în fotbal, numeroase activităţi în acest sport căruia i-a dedicat o mare parte din viaţă.

"Oricine ai fi, va veni momentul când să te retragi" a anunţat Gheorghe Tutunaru care a activat în cadrul fotbalului gorjean timp de 47 de ani iar la începutul lui 2022 a decis să se retragă din ultimele activităţi prestate ca oficial în cadrul AJF Gorj. „Începând cu data de 1 ianuarie 2022 încetează calitatea mea de oficial al AJF Gorj, după o perioadă de 47 de ani, când am slujit cu pasiune și devotament activitatea fotbalistică din județul Gorj și la nivel național din mai multe ipostaze. Consider că în această perioadă m‐am achitat cu cinste și onoare de sarcinile avute, au fost poate și unele nemulțumiri,  dar nu toate deciziile pot fi perfecte într-o activitate”, a anunţat unul dintre cei mai mari oameni de fotbal ai Gorjului din această perioadă şi cel care a format generaţii întregi de arbitrii, pe care apoi i-a condus spre performanţă în această activitate.

Gheorghe Tutunaru şi-a început activitatea ca arbitru județean în 1974 , activând la nivel de Gorj până în 1997, în această perioadă fiind şi arbitru divizionar, între 1983 -1992. Din 1993 a devenit președinte al Comisiei Judeţene de Arbitri Gorj 1993, activitate pe care a îndeplinit-o până în 2003. Pe lângă acestea Gheorghe Turunaru a fost mulţi ani responsabil al Şcolii de Arbitrii din cadrul AJF Gorj, luând parte la formarea multor arbitrii care au ajuns la nivel superior. Printre celelalte funcţii de oficial al AJF s-au numărat cea de vicepreședinte pentru un mandat de 4 ani, președinte al Comisiei pentru statutul și transferul Jucătorilor de fotbal, președinte al Comisiei de Apel dar şi observator pentru arbitrii.

AJF Gorj i-a mulţumit oficial pentru întreaga activitate iar reacţiile colaboratorilor şi foştilor elevi au fost foarte numeroase. „Mulțumim domnului Tutunaru Gheorghe pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul asociatiei și ii urăm multă sănătate și viață lungă!”, a fost postarea colegilor de la AJF Gorj care a atras numeroase comentarii pozitive ale oamenilor de fotbal din Gorj.

Vizualizări: 2,385

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: