Obiectivul lui Reghecampf pentru a rămâne la Craiova

Universitatea Craiova are șanse minime la titlu în Liga 1 dar patronul Mihai Rotaru mai are răbdare cu Laurențiu Reghecampf. Acesta i-a fixat un obiectiv realizabil antrenorului pentru acest sezon în care oltenii nu se mai gândesc la titlu.

Mihai Rotaru nu se gândește la schimbarea lui Laurențiu Reghecampf și are încredere că antrenorul va reuși să aducă cel puțin un trofeu în Bănie, la finalul acestui sezon. „Suntem genul de club care vrem să acordăm încredere antrenorului, nu vrem să schimbăm antrenorul la fiecare bătaie de vânt. Avem încredere în Laurențiu Reghecampf, echipa trebuie să demonstreze. Chiar cred că el va reuși aici. Nu credem în minuni, trebuie să fim cinstiți. Obiectivul acum ar fi să obținem un loc 2 sau un loc 3 și să câștigăm Cupa României”, a spus Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Laurențiu Reghecampf a rămas însă fără un colaborator important, Basarab Panduru. Prieten foarte bun cu antrenorul principal al oltenilor, fostul stelist a acceptat în luna octombrie a anului trecut să i se alăture la conducerea echipei din Bănie. El a fost adus la club de tehnicianul principal Laurențiu Reghecampf, alături de care a mai lucrat în trecut și la Al-Wasl, club din Emiratele Arabe Unite.

Vizualizări: 1,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: