Meciul CSM Târgu Jiu de la Craiova, amânat din cauza infectărilor

Echipa locală de baschet a CSM Târgu Jiu urma să dispute miercuri seara meciul din etapa a 16-a a Ligii Naţionale. Jocul a fost amânat oficial şi va fi reprogramat din cauza numărului mare de infectări din lotul echipei gazdă.

Gazdele meciului din etapa a 16-a a LNBM dintre SCM U Craiova și CSM Târgu Jiu au solicitat amânarea jocului care era programat miercuri. „Federația Română de Baschet a transmis amânarea următoarelor două jocuri pentru formația SCM U Craiova, după ce în lotul oltenilor există cazuri pozitive de Covid-19. Echipa din Craiova ar fi trebuit să joace miercuri seara, pe teren propriu, cu CSM Târgu Jiu în etapa a 16-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin”, a anunţat site-ul baschet.ro.

În lotul echipei din Craiova s-au confirmat până acum patru cazuri de coronavirus, dar se aştepată ca acest număr să crească pentru că jucătorii s-au antrenat împreună.

Recent, federaţia de baschet a reintrodus testarea PCR obligatorie pentru toţi jucătorii, vaccinaţi sau nevaccinaţi, din acest motiv fiind depistate cazuri de coronavirus la mai multe echipe. De asemenea, duelul echipei din Craiova de pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca, programat inițial pentru 22 ianuarie, a fost amânat, potrivit FRB.

În etapa a 16-a s-au amânat și duelurile dintre formațiile SCM OHMA Timișoara și CSO Voluntari, după cazuri de Covid-19 apărute la bănățeni, respectiv CSM CSU Oradea și Dinamo București.

CSM Târgu Jiu ar trebui să joace următorul meci din campionat sâmbătă, la Târgu Jiu, cu CSM Oradea, dar cum testele se efectuează cu două zile înainte de meci încă nu se ştie dacă şi acel meci se va disputa pentru că echipa din Oradea a jucat marţi cu CSO Voluntari iar ambele formaţii au avut în ultimul timp infectări în lot.

Vizualizări: 242

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: