Copilul din burtă a scăpat-o de puşcărie

Mihaela Almăjan, femeia de 31 de ani din comuna Fărcăşeşti care şi-a omorât soacra în bătaie, a fost eliberată din arestul poliţiei pentru că este însărcinată! Pe firul tragicei poveşti a intrat şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, care a decăzut-o din drepturile părinteşti.

Mihaela Almăjan a ajuns în arestul poliţiei după ce soacra sa în vârstă de 58 de ani a fost găsită moartă în casă. În urma necropsiei medicii legişti au ajuns la concluzia că decesul a survenit în urma unei lovituri la cap. Aşa a ajuns să fie acuzată de lovituri cauzatoare de moarte nora femeii, care o bătuse zdravăn cu o seară înainte. Poliţiştii au reţinut-o pentru 24 de ore, dar pentru că este însărcinată Mihaela Almăjan a fost eliberată şi va fi cercetată în stare de libertate.

Decăzută din drepturile părinteşti

Pentru că fapta femeii este una foarte gravă, şi acasă o aştepta o fetiţă de numai 3 anişori, în această poveste a intervenit şi Direcţia Pentru Protecţia Copilului care a luat fetiţa din grija mamei. Oamenii legii urmează să stabilească dacă va fi dată în custodie vreunei rude sau va fi preluată de un asistent maternal. “Noi am intervenit imediat cum am fost sesizaţi. Am luat fetiţa şi am adus-o în cadrul centrului, aşteptăm o hotărâre să vedem dacă va fi dată în grija unui asistent maternal sau a unei rude. Până acum am constatat din declaraţii că fetiţa nu a fost agresată de mama ei“, a declarat Marius Blându, şeful Serviciului Juridic din cadrul DGASPC Gorj. Dacă va rămâne totuşi în grija mamei, fetiţa nu va avea parte de o educaţie foarte bună, întrucât tatăl său este la puşcărie pentru furt calificat.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: