Corina Dorobanţu şi-a dat demisia de la şefia APIA

Corina Dorobanţu nu mai este director la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură Gorj! Aceasta va rămâne în cadrul instituţiei pe postul de şef de Serviciu Control Teren. Corina Dorobanţu şi-a dat demisia din funcţia de director şi înlocuitorul acesteia va fi cel mai probabil Constantin Negrea. Contactată telefonic, Corina Dorobanţu, a confirmat demisia din funcţia de director.

Începând de astăzi, Corina Dorobanţu este şefa Serviciului Control-Teren. Ea a decis să-şi dea demisia din funcţia de director pentru că s-au tot făcut speculaţii în ultima vreme că ea a fost propusă şi susţinută pentru această funcţie de Partidul Democrat Liberal. Corina Dorobanţu a venit la conducerea APIA Gorj anul trecut, când a schimbat-o din funcţie pe Delia Mercioiu. Chiar în şedinţa cu şefii de la deconcentrate, Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a avut comentarii cu privire la activitatea directoarei. Mai mult decât atât, ministrul a susţinut atunci că toţi cei care au fost numiţi politic sau fac politica vreunui partid în afara celor aflate la guvernare vor trebui schimbaţi din funcţie. Corina Dorobanţu a fost direct vizată atunci când Daniel Constantin a ţinut să precizeze că fermierii gorjeni nu sunt informaţi.

Corina Dorobanţu şi-a dat demisia pentru că a considerat că este vremea să facă acest lucru şi nu-i pare rău. ”Eu am decis să-mi dau demisia. Toată lumea s-a întrebat de-a lungul timpului când vor fi schimbări la APIA. Era normal să fac un pas în spate, pentru că eu am fost propusă şi susţinută de PD-L, iar acum acest partid este în opoziţie. Rămân în instituţie şi nu regret absolut deloc faptul că am demisionat“.

Locul Corinei Dorobanţu va fi ocupat, cel mai probabil, de Constantin Negrea, un apropiat al lui Ion Călinoiu.

Vizualizări: 331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: