Coronavirus într-o primărie din Gorj. Angajate trimise în izolare

Angajate din cadrul Primăriei Târgu Cărbunești au fost trimise în izolare la domiciliu. Decizia a fost luată după ce una dintre salariate a fost confirmată pozitiv la testul pentru Covid-19, la finalul săptămânii trecute.

Trei angajate din cadrul Primăriei Târgu Cărbunești au fost băgate în izolare, colege cu femeia confirmată pozitiv, spune directorul Direcției de Sănătate Publică Gorj, Narcis Stoian.
”A fost o doamnă care lucrează la Primăria din Târgu Cărbunești. Ancheta epidemiologică s-a finalizat și sunt 3 sau 4 angajate cu recomandare de izolare la domiciliu. Doamna nu a avut contact decât cu colega de birou și cu încă două persoane de pe acel palier”, a spus Narcis Stoian, la Radio Infinit.

Edilul din Târgu Cărbunești, Dănuț Birău, spune că a vorbit cu angajatele care au intrat în contact cu femeia și le-a rugat să stea acasă o perioadă.

”A fost internată la Boli Infecțioase. Am aflat joi seara și le-am rugat pe celelalte doamne să nu vină vineri la serviciu. Doamnele de la Registrul Agricol sunt în izolare. Sunt trei persoane care nu mai vin la muncă de vineri dimineața. Nu avem alți colegi care să aibă simptome. A fost făcută și dezinfecția”, a spus Dănuț Birău.

Vizualizări: 3,080

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: