Coronavirusul îi convinge pe gorjeni să ridice săpunul trimis de UE

În urmă cu o lună bătea vântul în toate primăriile din județul Gorj, unde edilii au început distribuirea pachetelor cu produse de igienă. Acestea au venit de la Uniunea Europeană și au fost destinate persoanelor defavorizate din județul nostru. În ultimele săptămâni, tot mai mulți beneficiari s-au îngrămădit să ridice cutiile cu săpun, detergent și gel de duș.

Deja, circa 30 de primării au anunțat că au finalizat distribuirea pachetelor cu produse de igienă. În județul Gorj au ajuns, la începutul lunii trecute, peste 20 de mii de cutii cu astfel de produse.

Și chiar dacă la început nu au trezit interesul multora dintre beneficiari, acum oamenii și-au dat seama că sprijinul venit de la Uniunea Europeană îi ajută să țină piept coronavirusului care se răspândește alarmant și în țara noastră.

În fiecare cutie se regăsesc săpun, gel de duș, șampon, detergent și pastă de dinți. Cei care primesc ajutoare sociale ori au copii mici în întreținere s-au regăsit printre beneficiarii acestor produse de igienă.

Vizualizări: 879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: