Corpul de Control a încheiat verificările la IPJ Gorj. Urmează concluziile!

Corpul de Control al Ministrului Afacerilor Interne a încheiat verificările la Inspectoratul Județean de Poliție Gorj. Controlorii ministeriali urmează să anunțe concluziile în perioada următoare. Au stat, la Târgu Jiu, mai bine de o săptămână, zile în care au audiat toate persoanele implicate în cazul polițistului de la Acțiuni Speciale, Paul Feroiu, care a fost pus la dispoziție după ce a picat testarea psihologică periodică.

Polițistul a acuzat de la început că a fost nedreptățit,  a cerut să fie reevaluat, dar fără succes. A sesizat ministrul Afacerilor Interne care a trimis Corpul de Control să verifice toate documentele care au stat la baza mutării lui Paul Feroiu la Serviciul Logistică. Printre persoanele audiate, s-a numărat și psihologul unității.

Surprinzător, în aceste zile, polițistul a primit și calificativul „foarte bine” pentru activitatea desfășurată anul trecut. Paul Feroiu are o vechime de aproape 15 ani în sistem și a fost declarat printre cei mai buni luptători din cadrul SAS. În plus, și-a trecut în cont și titlul de campion național la judo alături de echipa Poliției Române. (A.A.)

Vizualizări: 2,013

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: