Rotaru pierde procesul cu Romanescu

Marian Rotaru a pierdut definitiv procesul prin care încerca să revină pe postul de director al Direcției de Patrimoniu a Primăriei Târgu Jiu. "Respinge recursul. Definitivă", este decizia Curții de Apel Craiova din 16 ianuarie 2020, după ce primăria câștigase procesul și la Tribunalul Gorj.

Rotaru a fost demis după ce a obținut un calificativ "nesatisfăcător" la începutul anului trecut. „Demiterea s-a făcut pe baza evaluării comisiei de disciplină. Ei sunt cei care mi-au propus această sancțiune, am luat act de ceea ce mi s-a propus și am emis decizia de destituire din funcție a domnului Marian Rotaru. Așa cum am promis, am făcut și o evaluare a activității domului Rotaru pe anul 2018 și i-am acordat calificativul «nesatisfăcător»”, susținea, la vremea respectivă, primarul Marcel Romanescu.

Postul de director al Direcției de Patrimoniu este ocupat acum de Mihai Mincă, numit la începutul lunii ianuarie 2020 pentru o perioadă de șase luni sau până la organizarea concursului.

Marian Rotaru fusese demis și printr-o hotărâre de Consiliu Local, vădit nelegală, acesta câștigând de altfel procesul pe această speță.

Vizualizări: 1,677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: