Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Costel Buzianu: E treaba mea de unde candidez

Toată suflarea politică din Tismana ştie că primarul Buzianu este cu un picior şi jumătate la USL, dorind să părăsească barca democrat-liberală. Dar, atunci când este întrebat de proiectele sale politice, Buzianu se răsteşte la jurnalişti şi spune că este exclusiv treaba lui din partea cărui partid va candida. Aşa s-a întâmplat şi ieri, în timpul unui interviu acordat pentru Radio Infinit.

Reporter: Este adevărat că veţi candida din partea USL la alegerile viitoare?

Costel Buzianu: Nu înţeleg de unde scoateţi toate astea… E treaba mea din ce partid o să candidez. Deocamdată eu sunt la democrat-liberali, la PDL.

Reporter: Aşa spun oamenii din Tismana. Şi consilierii din zonă au spus treaba asta, şi domnul Budică, şi domnul Slivilescu.

Costel Buzianu: E treaba lor ce spun. Eu nu vorbesc ce aud pe stradă. Nu e problema mea ce vorbesc ei. E liber să vorbească fiecare ce vrea. Mulţumesc.

Reporter: Să înţeleg că nu sunt adevărate aceste zvonuri.

Costel Buzianu: Nu este nimic adevărat.

Reporter: Asta înseamnă că nu aveţi nicio nemulţumire cu privire la PDL şi veţi candida şi la anul din partea acestui partid?

Costel Buzianu: Nu este treaba televiziunii din partea cărui partid voi candida eu. La revedere!

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: