Cotojman: Călinoiu repară drumurile preferenţial

Președintele Consiliului Județean Gorj este amenințat cu un nou proces. Primarul PDL din Roșia de Amaradia susține că Ion Călinoiu alocă bani pentru asfaltare doar pentru porțiunile de drum județean care traversează comune pesediste. Primarul Cotojman se simte discriminat, asa că va îl va da în judecată pe șeful județului.

Primarul Liviu Cotojman, vicepreşedinte la PDL Gorj, a avut ieri o poziţie critică la adresa preşedintelui Consiliului Judeţean Ion Călinoiu pe care l-a ameninţat cu judecata.  Conflictul dintre cei doi a pornit atunci când la Roşia de Amaradia, drumul 675 C a fost blocat pe un sens după ce un mal de pământ s-a surpat şi Consiliul Judeţean nu s-a grăbit să ajute. Mai mult, Cotojman spune că Ion Călinoiu a dispus ca muncitorii să facă îmbrăcăminţi asfaltice doar la Bustuchin, nu şi la Roşia de Amaradia. „Atenţionez pe domnul Călinoiu că dacă execută îmbrăcăminte asfaltice doar pe raza localităţii Bustuchin, şi ieri am văzut la Bustuchin că au făcut doi km şi muncitorii s-au oprit spunându-mi că atât au avut ca sarcină până la sfârşitul anului. O să-l dau în judecată pe domnul Călinoiu pentru că nu-mi convine să execute lucrări la drumurile judeţene preferenţial. Dacă nu continuă lucrările şi pe Roşia de Amaradia sunt nevoit să-l dau în judecată“, a spus primarul care crede că torul este din cauză că el este primar PDL, iar Ion Ciocea PSD. Primarul spune că are şi el în localitate doi km de drum pietruit care are nevoie de îmbrăcăminţi asfaltice. „Este mult praf. Dacă cineva se duce să ia apă, până ajunge acasă apa nu mai e bună pentru că se umple de praf“, spune acesta.   

A amintit şi despre dezinteresul preşedintelui Călinoiu faţă de alunecarea unui mal de pământ pe drumul 675 C. „ A avut loc o surpare a unui mal e regretabil că dl Călinoiu a intervenit din constrângere, nu din convingere. Într-o discuţie mi-a spus că a văzut pozele şi situaţia nu e aşa. Dacă era să am o manifestare artistică dl Călinoiu era primul, dar când a fost o problemă nu s-a deplasat acolo, a stat în birou şi s-a uitat pe poze“, a încheiat primarul.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: