Cotojman: PNL avea nevoie de resuscitare

"PNL s-a resetat!" O spune un primar liberal vocal din Gorj. Primarul comunei Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, declară că partidul avea nevoie de o "resuscitare" pentru că, avându-i pe Florin Cîțu și Dan Vîlceanu la conducere, s-a produs o ruptură între centru și organizațiile din țară. Cotojman speră ca poziția deputatului Vîlceanu să nu împiedice alte eventuale numiri ale liberalilor în administrația centrală.

Primarul Liviu Cotojman este convins că partidul a avut de suferit în fața electoratului, iar asta ar fi din cauza celor doi lideri: Florin Cîțu și Dan Vîlceanu.

"Eu sunt unul dintre puținii politicieni din Gorj, care acum câteva luni, scoteam în evidență că PNL are nevoie de o resetare. Eram percepuți ca fiind un partic în scădere. Am scăzut și s-a simțit o crestere de 0 și ceva la suta. A fost semnalul clar că trebuie făcută o resuscitare. Aceasta s-a întâmplat deja și duce la o imagine nouă a PNL. La toate discuțiile, am constatat că comunicarea lui Florin Cîțu si a lui Dan Vîlceanu, din postura de secretar general, a fost motivul principal care a dus la această schimbare. S-a simțit o ruptură de comunicare între cei doi lideri si organizațiile din țară", a declarat primarul Cotojman.

Acesta a mai adăugat că organizația liberală din Gorj ar putea fi ocolită, pe viitor, când va veni vremea unor eventuale numiri la "centru".

"Lucrurile pot să escaladeze în sensul de a se analiza si anumite organizații care vor aduce la cunoștință la centru modul de relationare din perioada anterioară. Organizația de la Gorj va avea și o problemă vizavi de relația pe care o are cu organizația centrală. Domnul Dan Vîlceanu nu va mai avea atâta influență la nivel național. Si viitoarele numiri, ca si norma de reprezentantare, dacă va fi nevoie, vor fi cu semnul întrebării. Poate să spună Bucureștiul că Gorjul a beneficiat deja, acum mai sunt și alte județe", a mai declarat Cotojman, la Radio Infinit.

Gheorghe Flutur conduce, interimar, PNL după demisia lui Florin Cîțu.

Vizualizări: 1,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: