Doru Vișan, în conducerea CE Oltenia? Weber: Ar face față și funcției de ministru!

Deputatul Mihai Weber l-a propus pe Doru Vișan în conducerea Complexului Energetic Oltenia. Acesta a declarat că ar fi omul potrivit pentru un post în Directoratul companiei și, mai mult, că "ar face față și funcției de ministru al Energiei".

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a declarat că a făcut această propunere atât lui Virgil Popescu, dar si lui Dan Vîlceanu.

"Am propus și ministrului Virgil Popescu, și lui Dan Vîlceanu, să vină niște specialiști în Directorat. Nu să trimită un veterinar în Consiliul de Supraveghere, că nu înțelege fenomenul. L-am propus pe domnul Doru Vișan. Ar fi putut face față și funcției de ministru, dar Ministerul Energiei este la PNL. Lăsăm susținerea asta politică. Dacă se întâmplă ceva cu această unitate economică brusc, va fi una dintre cele mai importante probleme sociale din România", a declarat Mihai Weber.

PSD a reușit să impună un om în Ministerul Energiei, în persoana lui Ștefan Constantin, numit secretar de stat. În prezent, acesta nu are vreo atribuție care să privească, în vreun fel, Complexul Energetic Oltenia.

"Trimiți un secretar de stat în minister și îi dă ministrul să ascută doar creioanele colorate și apoi: Domnule, dar ce a facut acolo omul ăla? Trebuie date niște atribuții specifice domeniului din care provine. Nu avem atribuții în CEO momentan. I-a dat relația cu Parlamentul, pe anumite sindicate. Nu are treaba cu CEO. Ștefan Constantin este omul care a lucrat în CEO si cunoaște problemele Complexului", a mai spus Weber, la Radio Infinit.

Doru Vișan a fost secretar de stat în Ministerul Energiei, dar, în 2019, a fost demis de Guvernul condus, la acea vreme, de Ludovic Orban.

Vizualizări: 5,042

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: