Cotojman vrea să fie „rebelul“ PD-L

Primarul din Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, avertizează că nu-l va vota pe Vasile Blaga pentru funcţia de preşedinte al PD-L, chiar dacă filiala de la Gorj va decide să susţină moţiunea lui Blaga. Cotojman reaminteşte că nici la congresul trecut nu l-a votat pe Blaga, ci pe Emil Boc. Şi de această dată, acesta vrea să fie „rebelul“ organizaţiei.

Democrat-liberalii gorjeni se pregătesc de Consiliul Naţional de Coordonare din 23 februarie. În şedinţa Biroului Permanent de duminică, conducerea a stabilit ca din delegaţia la Consiliu să facă parte preşedintele Ion Cupă, liderul consilierilor judeţeni, Dan Vâlceanu, preşedinta Organizaţiei de Femei, Ana Purcăreanu, Constantin Şipoteanu, preşedintele organizaţiei Pensionarilor şi Vârstei a Treia, Marian Ciungu, preşedintele Organizaţiei de Tineret, precum şi primarii din BPJ.

Dar, primarul din Roşia de Amaradia se gândeşte deja la alegerile din partid, din martie, iar până acum sunt doar doi candidaţi, Vasile Blaga şi Elena Udrea. “Nicidecum nu voi vota cu Vasile Blaga. Şi acum doi ani, deşi organizaţia a stabilit că mergem cu Vasile Blaga, eu l-am votat pe faţă pe Emil Boc. Am fost mai rebel, nu am ascultat directivele. La fel voi face şi acum, anunţ de pe acum, eu voi vota pe Elena Udrea sau pe altcineva, dacă mai apare un candidat, dar nu pe Vasile Blaga”, a declarat Liviu Cotojman, primarul considerând că Blaga ar fi potrivit pentru funcţia de secretar general.

PD-L Gorj nu a stabilit încă ce moţiune va susţine, preşedintele Ion Cupă declarând că aşteaptă să vadă ce echipe se vor forma în jurul candidaţilor şi ce proiecte au pentru partid.  

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: