Craiova a urcat pe locul 1, victorie la scor cu FC Viitorul

Meciul dintre FC Viitorul şi  Universitatea Craiova, disputat luni seară, s-a încheiat cu scorul de 1-4. Oltenii au urcat pe primul loc după un meci în care au marcat de patru ori prin Koljic, Bancu și Ivan.

Meciul dintre FC Viitorul  şi Universitatea Craiova a început cu un moment delicat pentru oaspeţi. Alexandru Cicâldău a fost lovit în cap de Artean și a rămas întins pe gazon. Jucătorii au făcut semne disperate să vină salvarea, iar pe chipul lor se citea groaza. Cicăldău a ieșit însă pe picioare de pe teren, dar a fost înlocuit, pentru mai multă siguranță, de Mateiu iar Artean a fost eliminat în minutul 5 al partidei.

Prima repriză a fost la discreția oltenilor. Koljic a deschis scorul și a mai amenințat de trei poarta adversă. Gazdele au reuşit egalarea cu câteva clipe înainte de pauză când Mățan a pasat și Luckassen a marcat.

După egalare oltenii au atacat poarta adversă. Koljic și-a adus formația în avantaj după un şut dintr-o lovitură liberă expediată în minutul 47. A urmat golul înscris de Nicușor Bancu, tot după o greșeală în defensiva adversă, ultimul gol fiind marcat de Andrei Ivan.

FC Viitorul –S Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 1-4 iar echipa lui Cristiano Bergodi are acum doar victorii în primele trei etape și a urcat pe primul loc.

Vizualizări: 1,250

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: