Suporterii pot reveni pe stadioane în mai puţin de o lună

Ministrul Sportului, Ionuț Stroe, a făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea. Luna viitoare ar putea să revină suporterii pe stadioane dar numai în anumite condiţii.

De mai bine de șapte luni, suporterii nu au mai pășit pe stadioanele din România, din cauza pandemiei. Însă, totul s-ar putea schimba cât de curând, anunțul a fost făcut chiar de ministerul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe.

Ionuț Stroe susține că, în funcție de cum va evolua numărul infectațiilor cu COVID-19 din țara noastră, după data de 1 octombrie, Guvernul ar putea pune în aplicare un plan prin care suporterii să poată reveni pe stadioane. „Am discutat cu premierul chiar și în ședința de Guvern, 1 octombrie va fi data cu care vom avansa eventual un scenariu mai optimist. Vă spun sincer, vreau până la 1 octombrie să terminăm și dicuțiile și cu organizatorii de competiții și cu cluburile care organizează aceste partide. Apropo de accesul la spectacole, pentru că mare parte a responsabilităților ei o vor purta, pentru că depinde foarte mult cum îți organizezi accesul la stadion. La fel de respectarea locurilor în tribune. Depinde foarte foarte mult și de suporteri”, a declarat Ionuț Stroe pentru Digi Sport.

Zilele trecut, inclusiv sălile cinematografelor au fost redeschise pentru clienți, astfel că, cel mai probabil, și ultrașii se vor putea întoarce pe stadioane, cât de curând.

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: