Pandurii mai are de legitimat jucători

Pandurii Târgu Jiu se află încă în perioada de formare a unei echipe, iar acest lucru s-a văzut la ultimul meci pierdut acasă de gorjeni. Cu ceva mai mult de o echipă adusă în perioada de vară, şi chiar cu unii jucători veniţi în ultima săptămână, echipa din Târgu Jiu are mari probleme de omogenitate.

Antrenorul Călin Cojocaru a schimbat o mare parte dintre jucătorii pe care îi avusese în lot în prima etapă şi a făcut schimbări şi în primul unsprezece. Numai în ultima săptămână au mai fost legitimaţi o serie de jucători şi chiar s-au mai adus jucători în probe, ultimii veniţi fiind Cătălin Vaida şi Felipe Acosta. 

Tot în ultima săptămână au mai fost legitimaţi şi Remacle şi Goma, care au debutat la ultimul meci la Pandurii.

După ce echipa sa a fost practic umilită de Turris, care s-a impus cu scorul de 5-0, Cojocaru spune că va lua măsuri şi va completa lotul cu jucători de care are nevoie: „Pandurii nu va mai trăi o asemenea umilință, chiar dacă noi încă suferim la omogenitate. Mai avem de legitimat jucători, cărora nu le-a venit cartea verde, dar și pe Grecu”. Deşi se pregăteşte de mai mult timp cu Pandurii, Grecu încă nu are toate documentele pentru a putea fi legitimat, la fel ca şi Okeke, un alt jucător care s-a pregătit şi în iarnă cu Pandurii dar care încă nu este legitimat.

După acest eșec umilitor, Pandurii a ajuns pe ultimul loc în clasament, cu 0 puncte și golaveraj 1-7 în două jocuri disputate, din cauza celor cinci goluri primite în ultimul meci. Meciul din etapa inaugurală, cu Metaloglobus, nu s-a disputat, deoarece gorjenii au acuzat cazuri de COVID, dar n-au efectuat testele moleculare RT-PCR, ci pe cele serologice IgM și IgG. FRF încă nu s-a pronunțat dacă jocul va fi reprogramat sau dacă Pandurii va pierde cu 3-0 iar cazul va fi rejudecat în data de 16 septembrie.  

Vizualizări: 1,333

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: