Craiova avertizează că fotbaliştii riscă de două ori

Jucătorii din Liga 1 sunt supuşi unor mari riscuri, pe lângă pericolul infectării cu coronavirus. Kinetoterapeutul Universităţii Craiova, Alin Burileanu, susține că la reluarea campionatului pericolul de accidentare e foarte mare.

Kinetoterapeutul Craiovei, Alin Burileanu, susține că la reluarea campionatului pericolul de accidentare e foarte mare la jucătorii din Liga 1. Campionatul se va relua, probabil, pe 5 sau 12 iunie însă după această pauză mare fără competiție și pregătiri serioase, Alin Burileanu, spune că nu-i vede bine pe jucători.  „Riscurile sunt foarte mari să apară accidentări. Până la meci, fotbaliștii vor da 30 până la 50 la sută. Apoi, fiecare cu norocul lui", a avertizat Burileanu într-o intervenție la Oltenia TV adăugând că antrenamentele făcute de jucători individual nu se pot compara cu cele făcute cu echipa: „Antrenamentele care s-au făcut până acum, în special cele de acasă, nu pot fi comparate cu acelea care se fac pe teren. Iar cel mai bun antrenament, acolo unde jucătorul dă maximum, este meciul în sine. Ca să sari de la un nivel destul de scăzut la unul de performanță foarte înalt implică un risc colosal".

Pentru a veni în sprijinul jucătorilor, IFAB și FIFA au modificat temporar regulamentul, astfel că antrenorii vor putea efectua câte 5 schimbări în timpul regulamentar de joc.

Vizualizări: 378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: