Pandurii somează Primăria Târgu Jiu. Vrea stadionul în zece zile!

Clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu a somat Primăria Târgu Jiu să îi pună la dispoziție bunurile care i se cuvin în baza unui contract de comodat între părți, pentru a putea depune documentele de licențiere.

“Având în vedere Decizia Federației Române de Fotbal din data de 13 mai 2020, prin care a fost reconfirmată afilierea Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Tg. Jiu, sarcina imediată a clubului sportiv este să depună la FRF documentația ncesară pentru a primi dreptul de a juca în Liga a II a. Pentru a întruni criteriile de licențiere, este obligatoriu să facem dovada că deținem infrastructura necesară desfășurării activității fotbalistice a echipei de seniori și a grupelor de copii și juniori din cadrul Centrului de Copii și Juniori al C.S. Pandurii Lignitul Tg. Jiu. Deoarece bunurile realizate din investiții proprii de către C.S. Pandurii Lignitul Tg. Jiu se află ”sub sechestru” instituit ilegal de către Primăria Municipiului Tg. Jiu, prin D.P.P Tg. Jiu, din dispoziția primarului Marcel Romanescu, cu avizul ”de legalitate” al secretarului general Grigore Jianu și al d.lor Mihai Mincă și Mihail Tătaru, directorul executiv al D.P.P., respectiv directorul adjunct al D.P.P., clubul nostru a somat în urmă cu două zile, prin adrese individuale, reprezentanții de mai sus ai Primăriei Tg. Jiu și ai DPP Tg. Jiu ca în termen de 10 zile să ne pună la dispoziție bunurile prevăzute în contractul de comodat nr. 1628/2005 și actele adiționale la acesta”, se arată într-un comunicat al clubului.

Baza legală care îndreptățește Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Tg. Jiu să facă acest lucru o reprezintă prevederile Codului civil, art. 150 și urm., ale Legii 85/2014, HCL 262/28.06.2011, HCL 124/15.04.2014, HCL 397/17.10.2019, precum și ale procesului verbal al CL din 31.03.2020.

“De asemenea, am solicitat Consulting Company IPURL, numit de catre Tribunalul Gorj în data de 19.10.2016 administrator judiciar al clubului, ca, în baza atribuțiilor pe care le are conform Legii 85/2014, să oblige Primăria Tg. Jiu, respectiv Direcția de Patrimoniu Tg. Jiu, la respectarea prevederilor contractuale”, mai menționează sursa citată.

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: