Sezon încheiat pentru baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu

Gorjenii de la CSM Târgu Jiu mai sperau să se reia campionatul, dar Federaţia Română de Baschet a anunţat deja finalul de sezon la toate eşaloanele. FRB a anulat de fapt acest sezon competiţional, iar campionatele se vor relua cu aceleaşi echipe.

Federația Română de Baschet a anulat sezonul competițional 2019-2020 în Liga Națională de Baschet, masculin și feminin, dar și la Liga I. Decizia a fost luată pe data de 19 mai, după ce Consiliul Director a constatat imposibilitatea reluării competițiilor. S-a decis menținerea ierarhiilor din clasamentele înregistrate la data de 9 martie, momentul suspendării sezonului, fără a se mai decerna titlul de campioană.

Invitată în acest sezon în Liga Națională de Baschet Masculin, echipa masculină a CSM Târgu Jiu, antrenată de Claudiu Alionescu, a încheiat sezonul pe locul 2 în Grupa Albastră.

Consiliul Director al FRB a mai recomandat tuturor cluburilor să încerce încheierea pe cale amiabilă a contractelor pentru a se evita litigiile salariale.  CSM Târgu Jiu a reuşit deja sp rezilieze amiabil contractele jucătorilor străini înainte ca aceştia să plece din ţară şi nu va avea problem,e din acest punct de vedere.

România se alătură unei liste lungi de țări care au anulat sezonul baschetbalistic în acelaşi mod, printre care Italia, Turcia sau Franța.

Vizualizări: 302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: