Banner uriaș pe stadion. Suporterii iubesc Pandurii

Pandurii Târgu Jiu are tot mai mulți suporteri și numărul celor tineri și foarte tineri e în creștere, deși echipa a avut evoluții slabe în ultimul an. Recent s-a născut o nouă grupare, „Blue Boys `62”, care s-a alăturat mai vechii galerii „Regiment Târgu Jiu”, suporterii afişând marţi un banner uriaş pe faţada stadionului.

Rămaşi fără meciurile de fotbal ale echipei Pandurii, la care veneau din ce în ce mai mulţi, în mod organizat, suporterii echipei fanion a Gorjului au dorit marţi să îşi arate susţinerea faţă de culorile clubului şi de echipa care, în curând, va împlini 60 de ani.

Printr-un banner realizat manual şi afişat pe esplanada din faţa Stadionulul Municipal, cei mai înfocaţi suporteri au ţinut să-şi exprime susţinerea necondiţionată faţă de echipa locală legându-se şi de situaţia sanitară actuală cauzată de pandemia de coronavirus: “Din cauza COVID, fotbalul s-a oprit, dar iubirea noastră pentru Pandurii n-a murit”. Mesajul a aparţinut galeriei Blue Boys `62, o grupare înfiinţată în acest an care are în componenţă elevi şi studenţi.

Mesaje de susţinere pentru echipa locală sunt postate pe facebook de mai mulţi oameni de fotbal care se bucură că Pandurii merge mai departe şi critică măsurile luate de autorităţi în privinţa Stadionului Municipal, acolo unde ar trebui să joace în continuare Pandurii.

Într-un mesaj transmis pe facebook, fostul secretar general al clubului Pandurii, fost arbitru şi acum vicepreşedinte al AJF Gorj, Daniel Băloi, descrie situaţia în care se află  Pandurii care, aproape a ajuns cu jucătorii şi juniorii „în stradă”, pentru că şi-a permis să facă o mare performanţă la un moment dat: „De ce ai învins dragă, Pandurii la Tel Aviv și ai mers mai departe? De ce ai reușit o minune la Braga, iar tu Eric ai marcat un eurogol lui Fiorentina? De ce ți-ai permis, tu ,Pandurii ,să devii vicecampioană și să-i bucuri pe suporteri? Nu puteai să stai în banca ta și acum nu mai erai alungată de pe propriul stadion construit pentru tine? Cum, de acum nici cei 200 de juniori nu mai au voie pe terenul sintetic? Vezi dacă nu ai stat în banca ta, acum nu mai ai voie în Complexul Sportiv, pentru că așa a decis unul dintre acționari . Seniorii și juniorii de la Pandurii sunt în stradă! Nu au unde juca, nu au unde se antrena, în viitorul apropiat! Va râde o țară întreagă, dar ce mai contează!”

Daniel Băloi se referă la aspectul cunoscut de toată lumea în privinţa construirii noului stadion, al cărui proiect s-a născut din dorinţa fostului primar Florin Cârciumaru de a da posibilitatea echipei Pandurii să dispute meciurile de cupe europene pe teren propriu.

Galerie foto




Vizualizări: 1,856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: