Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Universitatea Craiova vrea să ia „perla” lui Gheorghe Hagi

Universitatea Craiova vrea să facă un transfer de titlu în Bănie. George Ganea, „perla” lui Gheorghe Hagi, este aproape de Universitatea Craiova, echipă care se află pe a treia poziție în play-off-ul Ligii 1.

Universitatea Craiova a pus ochii pe unul dintre cei mai promițători atacanți din Liga 1, George Ganea, jucătorul de  20 de ani al celor de la Viitorul, acesta aflându-se în vizorul oltenilor.

Gruparea patronată de Mihai Rotaru ar fi făcut deja o ofertă pentru tânărul atacant de la Viitorul, informează Prosport. Formația preluată recent de Cristiano Bergodi își dorește un atacant care să se potrivească regulii U21 și care să aibă calitatea necesară pentru a deveni piesă de bază în anturajul echipei. Ganea a reușit pentru Viitorul 5 goluri și 7 pase decisive în 31 de meciuri.

Vizualizări: 1,236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: