Spectacol la Târgu Jiu, între Pandurii și FC U Craiova

Ultimul meci de pe Municipalul din Târgu Jiu din acest an a fost unul spectaculos, chiar dacă liderul a întâlnit ultima clasată. Pandurii a pierdut meciul pe final, dar s-au marcat în total cinci goluri, iar cel al victoriei a venit în ultimele minute de joc, după ce au mai fost patru lovituri în bară și două goluri anulate.

Pandurii s-a trezit mult prea târziu să arate că poate juca un fotbal spectaculos, abia în ultima etapă a anului. Chiar dacă au pierdut, gorjenii au pus mari probleme chiar liderului Ligii 2 şi au arătat că au potenţial să se bată în partea a doua a campionatului cu echipele din play-out.

Sarabanda ratărilor a fost deschisă de Craiova, în minutul 9, cu o lovitură de cap, din 10 metri, care n-a nimerit de puțin cadrul porții. Peste alte două minute, balonul trimis, din lovitură liberă, de la 18 metri, de Stoenac, a fost respins în corner de Aldescu, iar la faza următoare același mijlocaș al Craiovei a nimerit bara laterală, cu un șut puternic, în diagonală, de la peste 25 de metri.

Oaspeții n-au mai ratat ținta și în minutul 19, când Marius Avram a reluat, cu capul, din 6 metri şi a deschis scorul. Italianul Andrea Compagno a trimis din nou în plasă până la pauză, însă arbitrul asistent Lar a semnalizat ofsaid. ”FC U” Craiova a intrat la pauză cu avantaj minim și n-ar fi anticipat replica gazdelor, din partea secundă. Gorjenii au egalat după doar 35 de secunde de la reluarea jocului, prin francezul Steven Goma. Peste două minute, FC U putea reveni în avantaj, dar balonul trimis, cu efect, de Criștiu, de la 15 metri, a lovit bara laterală. Replica a venit de la același Goma, care a reluat și el, cu latul, balonul în bară, din 8 metri. În minutul 58, nou intratul Raicea a reușit și el să trimită balonul în plasă, dar de data aceasta arbitrul asistent Iftode a fost cel care a ridicat fanionul, pentru ofsaid. Craiova a reușit să schimbe din nou tabela în minutul 60, prin Dragoș Albu, a cărui lovitură liberă, de la 22 de metri, l-a învins pe Aldescu. Pandurii n-a dezarmat și Gabriel Dodoi a egalat în minutul 78, cu un șut din 10 metri, din pasa lui Kemus Bunga.

Ciolacu a nimerit și el bara, cea transversală, cu un voleu din 9 metri, dar soarta partidei s-a scris în minutul 86 când Dodoi, angajat în careu de Goma, a trimis, din 8 metri, balonul direct în picioarele portarului Popa. Imediat, pe contraatac, FC U Craiova a înscris prin Andrei Ciolacu, care, din 6 metri, a pus latul la centrarea nou intratului Munteanu, după ce balonul l-a depășit pe Aldescu.

Vizualizări: 992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: