Pandurii a perfectat un prim transfer pentru noul an

Pandurii Târgu Jiu este echipa care a perfectat cele mai multe transferuri în prima parte a campionatului după ce a adus 20 de jucători. Antrenorul Călin Cojocaru e mulțumit cu lotul pe care îl are la dispoziţie, dar îşi doreşte să întărească apărarea, iar primul transfer al anului a fost deja stabilit.

Antrenorul Călin Cojocaru speră să mizeze la Pandurii pe lotul actual și în partea a doua a campionatului. Tehnicianul susține că nu mai are nevoie de multe achiziții pentru a salva echipa de retrogradare şi a precizat că ar mai dori doar un fundaș. Cojocaru speră ca apărătorul Emmanuel Okeke, care s-a antrenat în vară cu Pandurii, să poată fi în sfârșit legitimat.

Tânărul jucător nigerian se afla chiar din iarna anului trecut la Pandurii, dar n-a jucat decât în meciurile amicalele din iarnă și din vară. Dacă în pauza de iarnă, Pandurii avea interdicție la transferuri şi nu i-a transferat pe jucătorii pe care Cojocaru i-a avut la dispoziţie la pregătire, Okeke n-a putut fi legitimat nici în vară, deoarece avea probleme cu documentele, el fiind trimis acasă pentru a rezolva aceste probleme. „Încercăm să definitivăm transferul lui Okeke şi, zic eu, mai avem nevoie de un fundaş. Vreau să rămână toţi băieţii, fiindcă eu cred că echipa aceasta este o echipă de viitor, cu jucători tineri şi un potenţial imens. Sunt convins că putem scăpa de retrogradare. Okeke avea nişte probleme cu documentele. Lucrurile s-au rezolvat între timp şi va fi legitimat în pauza din iarnă. I-a născut soţia şi a trebuit să plece în Nigeria şi l-am înțeles dar îl așteptăm la reunirea din ianuarie”, a precizat antrenorul Cojocaru.

Emmanuel Okeke a jucat în turul sezonului trecut în liga 2 croată, la NK Sesvete.

Vizualizări: 1,478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: