Stoican: Vrem mai mult fiindcă știu că putem

Antrenorul Flavius Stoican are încredere că în noul an va putea realiza mai mult şi nu se mulţumeşte cu ceea ce a reuşit în 2020 cu noua sa echipă. Tehnicianul a explicat la final de an cum a reuşit performanţa de a se clasa pe podium şi spune că știe cum să mențină ACS Viitorul Târgu Jiu în topul Ligii 2.

Flavius Stoican, antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, pornește cu încredere în noul an şi cu speranța că în 2021 vor continua rezultatele bune înregistrate de echipă în 2020.

Acesta a explicat cum a reuşit performanţa clasării pe podiumul Ligii 2 la final de an şi a constatat că nu a fost deloc dificil şi că s-a bazat pe încredere: ”Le-am arătat respect, mi-au oferit respect. Le-am arătat fotbal, ne-au oferit fotbal. Avem stilul nostru şi avem traseele noastre. Ceea ce facem la antrenamente se vede și pe teren. Totul pornește de la încredere. Vrem mai mult fiindcă știu că putem. Echipa chiar nu joacă la voia întâmplării, totul e cu cap, după ceea ce exersăm zi de zi la locul de muncă”.

Stoican e conștient că adversarele vor aborda cu totul diferit meciurile cu echipa sa în partea a doua a sezonului dar va continua să își facă treaba ca și până acum, după cum a declarat pentru gsp.ro.

ACS Viitorul Târgu Jiu a încheiat prima parte a sezonului și anul 2020 pe locul 2 în Liga 2, cu 26 de puncte, după ce a înregistrat, în 14 partide, opt victorii, două egaluri și patru înfrângeri. Echipa lui Stoican  este la patru puncte de liderul FCU Craiova iar distanța față de poziția a 7-a, prima care nu asigură prezența în play-off la finalul sezonului regulat este tot de patru puncte, locul respectiv este ocupat momentan de Metaloglobus. Obiectivul echipei este să rămână pe locurile de play-off la finalul primei părţi a acestui campionat atipic, în care nu se va mai juca şi returul. Clasamentul va fi întocmit doar pe baza meciurilor din tur pentru a se stabili cele şase echipe calificate în play-off.

În prima etapă din 2021, ACS Viitorul vor evolua pe teren propriu, cu U Cluj.

Vizualizări: 677

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: