Pandurii se reunesc la final de iunie sau pe 20 iulie

Jucătorii de la Pandurii nu ştiu exact dacă se vor reunii pentru Liga 3, acolo unde echipa a retrogradat pe criteriul sportiv,  sau pentru Liga 2, acolo unde conducerea speră să poată juca dar pe alte criterii administrative ale FRF. Gorjenii au anunţat că au două variante de reunire a lotului, ştiut fiind că Liga 3 începe la finalul lunii august şi o reunire în iunie nu şi-ar avea rostul.

Conducerea celor de la Pandurii a anunţat că are două variante pentru reunirea lotului pentru că ia în calcul două scenarii, cel al Ligii 3, în care echipa ar trebui să joace pentru că a retrogradat, şi cel al Ligii 2, acolo unde speră să poată evolua în continuare prin bunăvoinţa FRF.

Deocamdată oficialii nu spun exact când se va reuni lotul pentru că ia în calcul ambele scenarii şi vor comunica data reunirii funcţie de decizia FRF în ceea ce priveşte formatul noului sezon.

Directorul sportiv al pandurilor, Camilian Floroiu, a precizat că se aşteaptă o decizie a federaţiei la finalul lunii iunie şi atunci se va decide şi când se va reuni lotul. „Noi am luat în calcul ambele variante. Dacă vom evolua în Liga 3, reunirea lotului va fi pe 20-21 iulie pentru că sezonul de Liga 3 va începe la finalul lunii august, în ultima săptămână din august”, a spus Floroiu la Radio Accent, precizând că, dacă se va juca în Liga 2 reunirea va fi la finalul lunii iunie: „Am pus reunirea lotului pe data de 28 iunie, în contextul în care vom lua licenţa şi vom putea evolua în Liga 2, în funcţie de deciziile pe care le va lua FRF”.

Cert este că acum FRF nu a anunţat nimic oficial cu privire la un alt format al Ligii 2, existând doar comunicările mai vechi care anunţau o singură serie în eşalonul secund. Caz în care Pandurii va juca în Liga 3 sezonul viitor.


 

Vizualizări: 448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: