Alesia Cișmașu, convocată la lotul național de cadete

Secția de handbal a CSM Târgu Jiu începe să aibă rezultate bune şi jucătoarele au intrat deja în vederile selecţionerilor loturilor naţionale. Alesia Cișmașu, componentă a echipei de junioare 3, echipă pregătită de Andrei Enache, a fost convocată la lotul național de cadete, format din jucătoare născute în anii 2006 – 2007.

La doar doi ani de la înființarea clubului gorjean, proiectul handbalistic de la Târgu Jiu a început să își arate eficiența. Grupa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu a obținut anul acesta, în premieră, calificarea la Turneul Final, unde a reușit să obțină locul 6 la nivel național. Mai mult, evoluția echipei și rezultatele obținute de junioarele de la Târgu Jiu au atras atenția antrenorilor de la loturile naționale. Jucătoarea care a atras atenția este Alesia Cișmașu. Gorjeanca, născută în 2007, evoluează pe postul de inter, fiind una dintre cele mai bune marcatoare a grupării gorjene. Cantonamentul la care va lua parte sportiva din Târgu Jiu va avea loc la Râmnicu Vâlcea, în perioada 16 – 19 iunie 2021.

Alte două handbaliste, care au evoluat în ultimul sezon la Târgu Jiu sub formă de împrumut de către CSM Târgu Jiu de la Reşiţa, Slageana Radosavlevici şi Elisa Hentea au primit la rândul lor convocări la lotul de cadete.

Vizualizări: 426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: