Mișcare neașteptată în Liga 1: „Craiovele vor fuziona”

Fostul deputat Mădălin Voicu susține că în Craiova s-ar pune la cale un plan neașteptat, unirea rivalelor de la CSU Craiova și FCU Craiova,  a informat gsp.ro. După ce FCU a promovat în Liga 1, autorităţile locale se tem de incidente în oraş între suporterii celor două echipe.

După ce s-au luptat în declarații și în justiție în ultimii ani, fiecare susținând că este continuatoarea Științei, CSU Craiova și FCU Craiova ar putea ajunge la o pace neașteptată, după cum susține Mădălin Voicu, și ar putea fuziona sub numele Universitatea Craiova.

Acesta a dezvăluit recent că are informații că în Craiova s-ar pune la cale o fuziune între echipa lui Mihai Rotaru și echipa lui Adrian Mititelu, recent promovată în Liga 1. „Eu cred că cele două echipe se vor reuni! Craiovele vor fuziona. Am informații de la locul faptei. Eu spun că acesta este proiectul, dar nu știu să vă zic când se va face această fuziune. Dacă vii și pui ban cu ban la un loc, eu zic că o să fie mult mai bine decât este acum. Eu așa am auzit, că există un proiect. Probabil că anul viitor sau peste doi ani o să se refacă o singură echipă, Universitatea Craiova, și să fie cu o echipă compusă din cele două.  Mă gândesc că se lasă la o parte niște interese meschine și se dorește o mare echipă”, a spus Mădălin Voicu la Realitatea Sportivă.

Vizualizări: 2,214

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: