Creștere salarială de 3% pentru minerii de la Rovinari

Sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Oltenia au negociat ieri creșteri salariale cu directorul Diviziei Miniere, Vasile Ogârlaci. Potrivit liderului Sindicatului Minerul Rovinari, Marin Golea, minerii din Rovinari au obținut o creștere la salariu de trei procente. Tot ieri s-a stabilit și cuantumul primelor acordate de Ziua Minerului.

Minerii din cadrul Sucursalei Rovinari vor beneficia de o creștere salarială de trei procente, a declarat ieri liderul sindicatului Minerul Rovinari, Marin Golea. Acesta a precizat că fiecare unitate componentă a CEO va beneficia de o creștere diferențiată care nu va depăși însă rata inflației. ”Minerii de la Rovinari vor beneficia de o creștere a salariilor de 3%, atât este prevăzut în buget, vorbesc de angajații Complexului Energetic Rovinari. Fiecare unitate are o creștere prevăzută însă după 1 august vor mai fi negocieri, totul se va negocia. Cert este că această creștere salarială nu va depăși rata inflației”, a declarat Marin Golea, liderul Sindicatului Minerul Rovinari.

Prime de 700 lei pentru mineri

Tot ieri s-au purtat discuții referitoare la cuantumul primelor acordate cu ocazia Zilei Minerului. Cei 13.000 de mineri din cadrul Complexului Energetic Oltenia vor primi câte 700 de lei fiecare de ziua lor. ”Am stabilit ce vor sărbători pe zone minerii de ziua lor și cuantumul primei, respectiv 700 de lei. Minerii vor avea și o zi liberă care nu a fost stabilită încă”, a adăugat Marin Golea.

Vizualizări: 167

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: