Creţan ar vrea un miting cu PSD, de 1 Mai

Constantin Creţan se arată interesat şi dispus să participe la un miting al PSD de 1 Mai, doar dacă acesta este fără mici şi bere. Preşedintele Federaţiei Naţionale a Muncii spune că organizaţia sindicală pe care o conduce nu a stabilit încă nici un program în privinţa modului în care va marca Ziua Internaţională a Muncii. Acesta spune însă că a luat act de intenţia social-democraţilor de a organiza acţiuni de protest în prima zi a lunii viitoare.

Cu un an în urmă, Creţan conducea Liga Miron Cozma şi chiar Cozma venea la Rovinari pentru a le vorbi fanilor săi despre semnificaţia zilei de 1 Mai. Între timp, cei doi au devenit duşmani de moarte, Liga nu mai există, iar FNM nu reuşeşte pe cont propriu să strângă „masele” de sindicalişti, oamenii fiind mult mai interesaţi totuşi de un mic şi o bere la o astfel de ocazie, nu de un miting despre care încă nu se ştie nimic.

PSD Gorj nu a luat deocamdată nicio decizie cu privire programul zilei de 1 Mai, social-democraţii din judeţ ezitând în organizarea unei acţiuni de protest la Târgu Jiu. Liderul filialei, Florin Cârciumaru, trebuie să se implice în calitate de primar al oraşului şi în organizarea petrecerii la iarbă verde din pădurea Drăgoieni, o manifestare tradiţională, dominată, de regulă, de reprezentanţii PSD Gorj. Filiala nu a făcut cunoscut nici dacă ar avea vreun sindicat interesat să participe la eventualul său miting, Constantin Creţan declarând şi el că, deocamdată, nimeni nu i-a făcut vreo propunere în acest sens. Social-democraţii ar putea să facă azi un anunţ oficial despre eventuala acţiune de protest de sâmbătă, deşi puţini sunt cei cărora le surâde ideea de a da distracţia de la Drăgoieni pe marea plictiseală din centrul oraşului.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: