Creţan arată contul aproape gol al Ligii Cozma

Şirul declaraţiilor în contradictoriu între Miron Cozma şi Constantin Creţan continuă.. Preşedintele Ligii „Miron Cozma“, Constantin Creţan, a făcut public extrasul de cont bancar pe ultimii patru ani, din document reieşind că suma cea mai mare care s-a aflat în contul Ligii a fost de 46,35 lei.

"N-au fost domnule bani aşa cum îşi închipuie unii sau alţii. Cei care susţin altceva greşesc şi pentru asta s-ar putea să-i acţionăm în instanţă şi nu mă  refer aici la Miron Cozma, ci la persoane din apropierea lui, care fac astfel de afirmaţii. Păi cine e nebun să bage mâna în banii unor oameni care şi aşa nu au de unde să achite cotizaţia? N-au fost bani şi tocmai de aceea fac publică hârtia aceasta, pentru ca lumea să se convingă în privinţa adevărului", spune cel care a fost şi zice că mai este preşedinte la Liga redevenită doar a Muncitorilor, Şomerilor şi Defavorizaţilor Social, fără "Miron Cozma".

Creţan a prezentat extrasul de cont după ce colegi de-ai săi din organizaţie au susţinut că nu ştiu cum a cheltuit acesta cotizaţiile strânse de la ei. Chiar şi Miron Cozma a declarat că nu ştie nimic despre banii Ligii ce-i poartă numele, acesta anunţând chiar că organizaţia nu-l mai are ca preşedinte pe Constantin Creţan. Relaţiile dintre cei doi s-au răcit considerabil în ultimele luni, acum ajungându-se la o despărţire, Creţan spunând, în schimb, că Miron Cozma ar fi beneficiat de ajutoare financiare de la organizaţii sindicale din străinătate, fără ca sumele să treacă prin conturile Ligii. Cozma spune că a primit ajutoarele respective în nume personal pentru că el este în conducerea Acordului Internaţional al Muncitorilor. "Eu sunt în conducerea AIM şi, da, am primit lunar de la colegii din străinătate ajutoare băneşti, dar nu sume mari, depinde de cât s-a putut. Au fost sume de 200 de euro, de 500 de euro, odată şi 1000 de euro, dar banii aceştia erau trimişi familiei mele atunci când eram eu în detenţie şi când Creţan se lăuda că face tot ce poate ca să mă scoată afară. Păi ce a făcut pentru mine, că eu am stat un deceniu în spatele gratiilor? Aşa m-a ajutat?!", întreabă retoric Miron Cozma.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: