Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Creţan crede că este bătălie pe funcţii în CEO

Preşedintele Federaţiei Naţionale a Muncii (FNM), Constantin Creţan, spune că noua entitate energetică a fost înfiinţată abuziv şi că nu se va opri cu acţiunile în instanţă până când ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, nu face un audit la toate companiile componente. Dintre toţi specialiştii nominalizaţi să facă parte din structura de conducere a CEO, Creţan are doar două preferinţe. Este vorba de Vasile Ogârlaci, directorul Diviziei Miniere, pe care îl consideră un duşman al lui Marin Condescu şi un director în toată puterea cuvântului şi Cornel Boldor, director EMC Berbeşti. ”Din cei nominalizaţi îi apreciez pe domnul Ogârlaci şi domnul Boldor. Domnul Ogârlaci este un specialist şi de aceea nu este pe placul lui Condescu. Domnul Boldor este iar o numire bună, care a făcut treabă în minerit şi energie. Restul sunt oameni politici puşi pe criterii politice”, a declarat Constantin Crețan.

La momentul de faţă, organizaţiile sindicale conduse de preşedintele Constantin Creţan au şase contestaţii în instanţa la înfiinţarea Complexului Oltenia. ”Avem două contestaţii care se judecă la Tribunalul Gorj şi patru contestaţii la Bucureşti. Nu se poate ca în lipsa unei hotărâri definitive şi irevocabile, Registrul Comerţului să dea drumul la certificatul de înmatriculare şi la certificatele de radiere a societăţilor componente. Noi nu vom renunţa până nu vine audit la cele patru societăţi”, a precizat Creţan.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: