Criminalul din Prigoria face Paştele după gratii

Bărbatul din Prigoria care la începutul lunii februarie şi-a omorât fiica de 13 ani pentru că nu ar fi dorit să spele nişte vase murdare va petrece Paştele în spatele gratiilor, aceasta fiind, probabil, prima sărbătoare de acest gen dintr-o serie mai lungă ce îl va găsi pe Viorel Petrică cu cătuşele la mâini.

Mandatul său expira la începutul lui aprilie şi, ca urmare, procurorii au cerut o prelungire a arestării preventive, lucru pe care instanţa l-a admis. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj de prelungire a măsurii arestării preventive privind pe inculpatul Petrică Viorel. Prelungeşte măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 04.04.2015 şi până la 03.05.2015, inclusiv, privind pe inculpatul Petrică Viorel”, se arată în decizia care nu este definitivă.

Mandat de arestare şi pentru tatăl violator

Şi Judecătoria Târgu Jiu a decis să îl păstreze după gratii pe bărbatul din Rovinari acuzat luna aceasta că şi-a batjocorit fiica de 10 ani. În cazul lui Constantin Dumitru Viorel Pop procurorii au finalizat şi cercetările, individul fiind trimis în judecată, magistraţii având astfel şi mai multe probe pentru a-l putea ţine departe de fata pe care a siluit-o. „Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatului Pop Viorel Dumitru Constantin, trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de corupere sexuală a minorilor... şi menţine măsura arestării preventive...”, a decis Judecătoria Târgu Jiu, hotărârea putând fi contestată.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: