Crin Antonescu vine în Gorj, PNL face miting la Rovinari

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, vine azi în vizită oficială la colegii săi din PNL Gorj, dar și pentru a-i prezenta și susține pe o parte din candidații pe care liberalii îi propun în alegerile europarlamentare din 25 mai. Mitingul electoral este programat să aibă loc începând cu ora 17.30 tot la Rovinari, acolo unde zilele trecute a fost și Victor Ponta, un alt fost copreședinte al USL, convins însă că „USL trăiește”, deşi a murit.

Antonescu este așteptat să intre în județ, la granița cu Vâlcea, în jurul orei 10.30. Șeful liberalilor urmează să meargă la Polovragi și Novaci, unde nu va sta însă prea mult timp pentru că în jurul orei 12.00 este așteptat la Săcelu, de aici urmând să meargă spre Târgu Cărbunești, unde va vizita spitalul din localitate.

După ce va lua masa de prânz, liderul PNL va merge până la mănăstirea Tismana, după care va reveni la Târgu Jiu și se va plimba prin centrul orașului, iar apoi va merge spre Rovinari, nu înainte de a opri la Drăguțești. Antonescu se va vedea cu primarul Vasile Moșoiu, în condițiile în care chipul edilului apare alături de poze ale liderilor PSD pentru reclame electorale ale partidului lui Victor Ponta. Președintele liberal va vizita și Primăria Rovinari, după care va merge spre Esplanada din oraș, locul în care se va desfășura și mitingul propus de PNL pentru alegătorii din Gorj.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: