Dan Diaconescu, posibila „surpriză” de pe Colegiul 2 Senat!

Campania electorală fierbinte din toamna –iarna lui 2012 s-ar putea repeta în următoarele săptămâni la o scară mult mai mare, pe jumătate din județ, dacă Dan Diaconescu devine candidatul PPDD pentru postul de senator de Gorj pentru care sunt organizate alegeri în 25 mai. Prezent la sfârșitul săptămânii trecute la Târgu Jiu, DD-ul a anunțat pentru azi o „mare surpriză”, neconfirmând însă că el va fi automat candidatul PPDD pentru postul lăsat liber de Toni Greblă.

”O să vă fac o mare surpriză zilele următoare”, a spus „domnul Dan” cu referire la ziua de azi, când PPDD ar trebui să anunțe pe cine aruncă în bătălia pentru colegiul 2 Senat. „Vă salută Dan de la Vatican” era salutul cel mai uzual al politicianului, acesta neuitând să menționeze și „salutări pentru prietenii mei, taximetriștii”.

Optimism la Partidul Poporului

Alegerile de la sfârșitul lunii pentru Parlamentul European nu au prea fost discutate de Dan Diaconescu în fața simpatizanților săi, cu care s-a întâlnit la marginea orașului, la o pensiune de pe strada Narciselor. Aici, „domnul Dan” a fost primit cu pâine caldă, el menționând că nu a mâncat nimic de două zile, de când e pe drum prin țară cu „DD-mobilul”, motiv pentru care a și slăbit. A luat doar vreo două guri din pâinea respectivă pentru că a împărțit-o cu susținătorii săi, dar și pentru că aceștia îi cereau tot timpul să le vorbească, nu că asta ar fi fost vreo problemă din partea realizatorului tv.

”Noi vom câștiga trei colegii sigur, cel de Satu Mare, Hunedoara și Gorj, în celelalte colegii se joacă. Media la europarlamentare va fi una șocantă pentru analiști. PPDD, vă dau în scris, iese cel puțin pe locul doi. Nu am timp să ajung chiar în toată țara, până pe 25 mai, dar o voi face până în noiembrie și nu avem cum să pierdem finala. Gândiți-vă că eu peste tot pe unde merg adun bilețele cu dorințele oamenilor și în 8 zile de călătorie avem 400.000 de bilețele. Până la finalul campaniei vor fi 5 milioane de scrisorele sau bilețele. Mulți scriu că vor loc de muncă, frații sau părinții acasă, majoritatea spun că îl vor pe Dan Diaconescu președinte, sunt copii care cer carioci sau să vadă și ei marea. Eu sper că românii se vor trezi într-un fel”, le-a spus Dan Diaconescu susținătorilor săi înainte de a pleca spre Hunedoara, unde, de asemenea, era în turneu electoral.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: