Greu pentru CSM Târgu Jiu în Liga Naţională

Baschetbaliştii de la CSM Târgu Jiu fac faţă cu greu Ligii Naţionale, o competiţie mult prea puternică pentru posibilităţile echipei lui Claudiu Alionescu. Gorjenii au ajuns la cel de-al patrulea eşec în grupa valorică B după ce au pierdut în week-end meciul disputat la Târgu Jiu cu CSM Mediaş.

Ajunsă la cel de-al patrulea eşec consecutiv în Liga Naţională, echipa locală de baschet a CSM  arată că nu are un lot comparabil cu cele alea adversarelor. Cu puţine achiziţii de jucători experimentaţi, CSM Târgu Jiu nu pare să poată rezista în primul eşalon. Baschetbalistii pregătiţi de Claudiu Alionescu au pierdut din nou acasă, de această dată în faţa mai experimentatei formaţii CSM Mediaş. Echipa din Târgu Jiu a început mai bine meciul şi a controlat primul sfert al întâlnirii, dar au cedat teren pe parcurs iar oaspeţii au profitat şi au dominat partea a doua a meciului.

Oaspeţii s-au impus cu 98-80 şi au administrat astfel cea de-a patra înfrângere în campionat echipei gorjene. Mult mai experimentată, echipa oaspete a gestionat mai bine partea a doua a meciului. La pauză gorjenii conduceau cu 43-42 dar soarta meciului s-a decis în sfertul al treilea, când oaspeţii s-au impus cu 30-13. Scorului final a fost  98-80 pentru echipa oaspete iar echipa din Târgu Jiu l-a pierdut din nou pe Alin Borșa care a suferit o fractură la mână.  “Jocul slab în apărare a făcut diferența în această partidă”, a fost concluzia trasă de antrenorul Claudiu Alionescu la finalul meciului, nemulţumit de prestaţia echipei sale.

Kilyen a fost cel mai bun marcator cu 19 puncte,  Alin Borşa a reușit şi el 17 puncte iar Djurasevic şi Roşu au marcat câte 13 puncte. După primele cinci etape din acest sezon, CSM Târgu Jiu ocupă locul 6 în Grupa valorică B a Ligii Naționale, având doar 6 puncte acumulate.

În etapa a şasea  CSM Târgu Jiu se va deplasa în Maramureș, pentru meciul cu CSM Sighetu Marmației, ultima clasată în această grupă.

Vizualizări: 356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: