Pustai e pe val după victoria de la Târgu Jiu

Echipa pregătită acum de fostul antrenor de la Pandurii Târgu Jiu, Crsiti Pustai, este pe val după victoria de la Târgu Jiu, din faţa ACS Viitorul.  Acesta a fost al patrulea meci consecutiv fără nici un eşec pentru profesorul de matematică, cel care, în urmă cu exact şase ani, juca cu Pandurii la Florenţa, în grupele Europa League. 

Cristi  Pustai a revenit la Târgu Jiu din postura de antrenor al echipei oaspete, dar nu ca adversar al fostei echipe pe care a antrenat-o la Târgu Jiu.  La început de noiembrie, în anul 2013, după ce devenise vicecampion al României cu Pandurii, Pustai juca cu Fiorentina din postura de antrenor la Pandurii Târgu  Jiu. Acum Cristi Pustai îşi propune să ducă formaţia din Călăraşi în Liga 1, meciul câştigat la Târgu  Jiu cu ACS Viitorul fiind a patra victorie consecutivă a echipei sale. „Am avut un început bun de partidă. E adevărat că am beneficiat și de acea eliminare, care a dus ulterior la deschiderea scorului. Am făcut apoi 2-0, puteam să închidem și jocul, fiindcă am avut câteva ocazii mari, dar echipa gazdă nu a renunțat la luptă, chiar dacă era în inferioritate. Meciul a fost pe muchie de cuțit, mai ales pe final, care a fost destul de încins”, a declarat antrenorul Cristi Pustai.

Tehnicianul s-a ferit să vorbească însă despre șansele echipei sale la podium: “Eu mereu cred, chiar și când am avut doar doi jucători în lot. E o situație pe care mi-am asumat-o, când am acceptat să vin la Călărași. Acum e important să creăm o echipă. Momentan, sunt mulțumit când legăm rezultate pozitive. Am avut o serie negativă de 7 jocuri, acum începem să legăm victorii. Din păcate, ni s-au luat şase puncte pe teren”.

Cu cele şase puncte din meciurile cu U. Cluj,  pierdut la masa verde, și cu Daco-Getica, care s-a retras din campionat, Dunărea Călăraşi se putea afla acum pe locul al treilea în clasament.

Dunărea s-a impus, în etapa a 16-a, scor 3-1 în deplasarea de la Târgu  Jiu și a stricat debutul echipei ACS Viitorul pe noul Stadion dinTârgu Jiu.  După acest succes, fosta prim-dizvionară, din sezonul trecut a ajuns la 4 partide la rând fără înfrângere, interval în care a bifat trei victorii.

Vizualizări: 1,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: