Gilortul Cărbuneşti a făcut un pas greşit, dar rămâne lider

Etapa din Campionatul Judeţean Gorj, Liga a 4-a, programată în week-end, a adus unele mici surprize. Liderul Gilortul Cărbuneşti a întrerupt seria succeselor din acest an, dar rămâne totuşi pe prima poziţie.

Gilortul Târgu Cărbunești  a remizat pe teren propriu cu Unirea Crușeț, scor 1-1 (0-0) în etapa a 24-a programată înainte de sărbătorile pascale.  Adversarul este a şaptea clasată în liga a patra, Unirea Cruşeţ, care s-a dovedit a fi singura formaţie din judeţ care a pus probleme celor de la Gilortul în acest an.

Seria victoriilor din retur s-a întrerupt pentru elevii lui Tavi Iordache chiar pe propriul teren, spre dezamăgirea fanilor veniţi să vadă o nouă victorie. „Am dominat de la un capăt la altul partida, totul a fost la discreția noastră, am avut posesie, dar am ratat foarte mult. Băieții noștri au irosit 5-6 ocazii în debutul partidei, perioadă în care puteau să se desprindă lejer pe tabelă. După egalare, nu am mai găsit cheia defensivei oaspete nici măcar în superioritate numerică”, explică acest semieşec cei de la Gilortul, una dintre cele mai active formaţii pe pagina oficială de facebook. Dar rezultatul a fost totuşi unul pozitiv, care menţine echipa din Cărbuneşti pe prima poziţie în clasament, cel puţin până etapa viitoare când va avea loc meciul derbi cu Vulturii Fărcăşeşti.

Gilortul anunţă că acest meci cu Vulturii Fărcășești va avea loc, cel mai probabil, pe stadionul Tineretului din Rovinari, duminică, 5 mai, începând cu ora 17:00.

Vulturii Fărcăşeşti au avut parte de o victorie importantă de Paşti, 1-0 în meciul disputat în deplasare cu Parângul Bumbeşti Jiu. Chiar dacă s-au impus la limită, Vulturii au luat cele trei puncte care îi menţin în luptă pentru prima poziţie. Meciul a fost unul  foarte disputat, cu multe ocazii de partea oaspeţilor iar unicul gol al meciului a fost înscris de golgheterul „vulturilor”, Costin Roncea.

În urma acestor rezultate, lupta pentru prima poziţie rămâne la fel de strânsă, Gilortul având acum  57 de puncte, cu doar un punct peste Vulturii Fărcăşeşti care ocupă a doua poziţie. Tot la un punct de locul doi se află şi a treia clasată, Ştiinţa Turceni, care a acumulat 55 de puncte după ce în această etapă a învins cu 2-0 pe CS Novaci.

Un pas greşit a făcut şi a patra clasată, Petrolul Bustuchin, implicată de asemenea în lupta pentru titlu şi promovare, echipă care în etapa a 24-a a remizat pe teren propriu cu Jiul Rovinari. Scorul a fost 0-0 după ce ambele formaţii au oferit un joc extrem de dinamic şi mult peste nivelul Ligii a IV-a. Conform paginii oficiale a celor de la Petrolul, gazdele au avut o dominaţie autoritară timp de o repriză şi jumătate, interval în care băieţii conduşi de Cosmin Frimu au ratat din toate poziţiile posibile.

„Putem spune că a fost un duel al ratărilor monumentale sau un duel de inspiraţie maximă purtat între cei doi goalkeeperi, prestaţia avută de "gardienii buturilor" a fost una remarcabilă şi astfel am asistat la unul dintre cele mai frumoase meciuri "albe" din istoria confruntărilor la nivel judeţean!”, mai adaugă cei de la Bustuchin, în timp ce Jiul anunţă oficial îmbunătăţirea propriului record, rămânând neînvinsă de 14 etape.

Galerie foto





Vizualizări: 929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: