Horoscop

Valabil pe 15 aprilie

Berbec: Vă consultaţi cu ai voştri să vedeţi cum o să petreceţi sărbătorile, ce gătiţi, cine face cumpărăturile şi cum mai amenajaţi pe-acasă. Vă vin idei şi de gătit, ceva printre altele, care să vă trezească interesul şi să-i resuscitaţi şi pe ai voştri cu o mâncare bună şi poate faceţi şi un pic de sport prin casă.

Taur: V-aţi făcut momentul, mai treceţi încă o dată în revista cumpărături ca să vă convingeţi că v-ajung banii şi o să faceţi comanda pe la diverse supermarketuri. Voi o să porniţi în căutarea unor produse naturale, bio, de la producător şi care să le asigure o stare de sănătate fizică şi mentală alor voştri.

Gemeni: Aveţi deja o destinaţie prin ţară la care vreţi să ajungeţi de îndată ce-o să ne putem mişca, poate vă şi stabiliţi în altă zonă. O stare de bine, or să vă anime veştile bune şi o să aveţi şi inspiraţie să ştiţi cu cine să vă asociaţi la treabă, ca să vă luaţi banii - să vă bucuraţi de perioada asta.

Rac: Apare cineva care să vă ofere suport, poate va procura nişte alimente, sau comandă în locul vostru, on-line. O să puteţi recupera de mâine nişte bani şi va gestionați ca să v-ajungă, nu se ştie cât mai rămânem în starea asta de prizonierat.

Leu: E bine s-aveţi la voi declaraţia pe propria răspundere, actele de serviciu, ce ştiţi că mai trebuie dacă ieşiţi pe-afară. Vă sfătuiţi cu nişte prieteni ca să vă spună şi părerea lor, dacă să intraţi într-o combinaţie de afaceri cu nişte oameni sau să mai amânaţi până s-or mai limpezi şi lucrurile.

Fecioară: Poate aveţi ceva de arătat celor din jur şi o s-o faceţi în reţelele de socializare, poate faceţi anunţul că vă căsătoriţi. În stilul vostru, o să preparaţi cu religiozitate masa principală şi o să vă preocupaţi şi cum să-i antrenaţi pe copii şi pe ceilalţi din familie la nişte activităţi relaxante.

Balanță: Intraţi într-o nouă etapă care să vă ajute să strângeţi şi mai mult relaţiile de familie-sa vă faceţi mai mult timp pentru ceilalţi. O să relaţionaţi la un telefon, sau acasă, peste gard, din balcon, vă faceţi planuri pentru perioada verii, poate se va găsi o preocupare care să vă anime pe toţi.

Scorpion: O să vă alăturaţi unor oameni puternici care pot să vă implice în proiectele lor şi o să aveţi succes împreună. Vă faceţi socoteli cu banii, să nu vă lipsească nici pregătirile de Paşte şi nici lucrurile obişnuite, ba chiar un cadou, ceva mai special cu comanda de pe net.

Săgetător:  Sfera sentimentală e răscolita frumos şi o să vă surprindă dorul cuiva, dar distanţă a făcut totul ca să vă apropie. o să vă asociaţi disponibilitatea pentru joc, mişcare, diverse preocupări recreative în care să-i cooptaţi pe cei mici şi ...diverse lucruri şi or să fie mai aproape de voi.

Capricorn : Aveţi chef de gătit şi de sărbătorit Floriile, chiar şi cu sabaratoritul în alt colţ al ţării, al lumii, dar o să vă vedeţi în video. Aveţi o nouă viziune despre spaţiul interior şi o să vă regândiţi reamenajarea, poate şi pe-afară o să aranjaţi multe lucruri altfel, ca să se bucure şi copiii de spaţiul lor.

Vărsător: O nouă dragoste la orizont pentru cei care-şi doresc un suflet care să-nţeleagă şi n-o să mai dureze mult şi o să vă întâlniţi în carne şi oase. Voi se pare că vă pregătiţi să treceţi la alt nivel şi profesional şi de viaţă personală c-aveţi multe de arătat, de făcut şi în felul ăsta să câştigaţi şi bani.

Pești: O să-ncepeti să strângeţi bani ca să vă luaţi o casa poate, sau urmaţi o şcoală, să vă luaţi o masina-planuri aveţi cu banii. Apare o posibilitate de a face rost de bani şi o să vă puneţi calităţile la bătaie să vă înţelegeţi cu colaboratorii mai pe net, mai la birou, dacă mai ajungeţi şi pe-acolo.

Vizualizări: 875

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: